Thursday, December 5, 2013

5 начина да разберете, че ви следят във "Фейсбук"



Жените винаги надушват каква е работата, особено когато става дума за шпиониране във Facebook. Напълно сме им прозрачни по отношение на това дали и колко дълго и подробно сме разглеждали профила им и не само защото те самите го правят много добре, а и защото мъжете сами се издаваме. Вижте пет от начините, по които го правим и те веднага разбират, че сме ги шпионирали в социалната мрежа.
Споменавате снимка, на която е тагната преди две години
Да започнете разговор с момиче на първа среща, може да е наистина трудно, но не е най-правилното решение да заговорите за нейна снимка във Facebook, на която тя е била тагната преди две години или повече. Това е повече от ясен знак, че сте преглеждали целия ѝ профил с най-малките подробности и сте запаметили повечето неща, отбелязани там. Всички го правят, но малко си го признават, защото... ами защото е малко зловещо.
Заговаряте за общите ви интереси
Още не се познавате, а вие започвате да изброявате всичките ѝ интереси, отбелязани удобно в социалната мрежа, перчейки се, че ги споделяте. Един вид "Създадени сме един за друг, скъпа!". Това е откачено.
Появявате се първи сред приятелите ѝ
Не знаем точно как работи този алгоритъм, но по принцип хората, които най-често взаимодействат с профила ви в мрежата, се появяват на топ местата сред приятелите. Така че, ако вашата снимка се появи между тази на сестра ѝ и съквартирантката ѝ, тя ще разбере колко често посещавате профила ѝ.
Вие сте първият, който харесва всеки неин пост
Момичето поства снимка или статус в социалната мрежа и само след секунди вие сте натиснали бутона "Like" отдолу. Не пропускате нищо от онова, което тя поства. Доста е странно и обсебващо, няма как тя да не разбере, че по цял ден я следите във Facebook.
Харесвате старите ѝ албуми и коментирате под тях
Няма как тя да не разбере, че сте преминали през целия ѝ Facebook профил, когато оставяте следи - коментирате и харесвате нейни албуми или статуси отпреди години.

No comments:

Post a Comment